dinsdag 12 juni 2012

Beauty wishlist #1

De laatste tijd heb ik enorm veel zin om veel geld uit te geven aan mooie make-up en beauty producten. Helaas heb ik geen overvloed aan geld, anders had ik al wat dingen van mijn wishlist af kunnen halen. Wel is het leuk om juist een soort van doel te hebben en hiervoor te gaan sparen. Ik heb vier producten op een rijtje gezet waarvan ik hoop dat die binnenkort van mij zijn.


 • Al een lange tijd droom ik van een prachtige Chanel lippenstift in nummer 19 Gabrielle. Je betaald hier rond de €25,- voor. Flink wat geld dus.
 • MAC is zo'n mooi make-up merk! Helaas ook vrij prijzig. Als ik slaag voor mijn schooldiploma, wat ik morgen hoor, krijg ik een cadeaubon van de Douglas van mijn broer. Zeker winkelen bij MAC dus! Een lipgloss staat dan hoog op mijn lijstje.
 • Sinds kort heb ik mijn eerste OPI nagellakje in bezit. Ik heb Pink Friday van de Nicki Minaj collectie. Mijn moeder heeft toen een mooie diep rode kleur gekocht en hier en daar pak ik die ook wel eens. Een mooie nude kleur is altijd handig.
 • Weer iets van Chanel, toch een favoriet merk van mij. Mademoiselle is hier erg welkom. Wat een heerlijk geurtje vind ik dat! 

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te zien. Zelf vind ik het altijd interessant om te zien bij andere bloggers! Morgen krijg ik mijn examen uitslag, spannend. Ik hoop zo dat ik ben geslaagd.

Hebben jullie nog een mooi beautyproduct wat je echt graag wilt hebben?

Liefs

15 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die chanel lipstick die is echt mooi!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh ja, ik wil ook ooit een lipstick van chanel of YSL, liefst een mooie rode. Van MAC heb ik een paar spulletjes, en ik kan er alleen maar positief over zijn! ook is het leuk dat ze je de spullen tonen en je opmaken in de winkel. Dan weet je beter hoe je het moet gebruiken.
  xo,
  Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love OPI nail polish!!

  ang-closet365.blogspot.ca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie list!
  Ik wil ook graag een OPI lakje
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke wishlist! De chanel lipstift is top.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook heel graag nog wat opi lakjes, maar spijtig dat ze zo duur zijn :(
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com (giveaway online!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je reactie! Mooie tas heb je zeg. :) Ik houd een giveaway, misschien dat je het leuk vind om mee te doen? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments