vrijdag 6 mei 2011

tonight we gonna hit on the floor.

Zo, wat fijn om weer thuis te zijn zeg! Ik ben vanacht terug gekomen van een weekje Turkije.
Gister had ik een verschrikkelijk lange dag, dus ik ben echt blij om weer lekker in een jogging broek achter me lieve computer te zitten. Gisterochtend heb ik nog ontbeten (klopt het zo?) in Turkije en nog lekker even gezwommen en in de zon gelegen. Om half 3 werden we opgehaald met een bus en waren we om half 5 op het vliegveld van Turkije. Toen hebben we lang moeten wachten met het inchecken en wel zes keer door de duane moeten gaan. Rond 6 uur zijn we naar de gate gegaan waar we heen moesten. We zouden om 18.25 vliegen. Maar om 18.20 stond het vliegtuig nog steeds er niet en moesten we nog niet eens boarden. Daarom maakte wij ons wel zorgen om het vliegtuig. Het ergste was nog wel ; het regende en onweerde verschrikkelijk hard. Ik scheet hem wel hoor, haha. Straks slaat er bliksem in het vliegtuig ofzo.  Waarschijnlijk kwam het ook door het weer dat we een uur vertraging hadden. Eindelijk mochten we om 19.15 boarden en zouden we om 19.25 vliegen. Maar nee hoor, rond 19.30 stond het vliegtuig er niet eens. Wat een drama! En we zaten al wel in de ruimte waar je met zo'n 120 mensen ofzo zit te wachten die ook gaan vliegen. Het was ook nog verschrikkelijk heet daar! Eindelijk zaten we om 8 uur in het vliegtuig en vertrokken we. Het was 3 uur en 45 minuten vliegen. Toen nog koffers gaan zoeken en daarop wachten en toen nog een uur rijden. Ik was rond 1 uur thuis. Bah, nu ik er weer aan terug denk krijg ik het weer zo benauwd, haha. Een ding is zeker, we vliegen nooit meer met sky airlines. Wat een verschrikkelijk iets haha.

Oke, nu even klaar met het zeuren haha. Turkije was zeker geslaagd! Heerlijk weer gehad,alleen bij aankomst niet en op de terugreis dus niet. Ook was er bij de heenreis nog een koffer van de vriend van me nicht kwijtgeraakt. Echt heel veel geluk hadden we even haha! Ik heb heerlijk veel geshopt en ook twee keer naar de hamam geweest. Dat is zeg maar een turks massageruimte en al dat soort dingen. Ook heb ik nog twee fotoshoots gedaan en nog meer. De fotos van de fotoshoots en aankopen zien jullie volgende berichten wel!


3 opmerkingen:

 1. Leeuk blog & leuke post. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah klinkt allemaal top!
  details vertel je me snel hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat fijn dat je het leuk hebt gehad, maar echt zo balen van die terugreis met het vliegtuig. Gelukkig is alles goed gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments