maandag 12 september 2011

Lip 'maskertje' ; My lips like sugar.


Lovely you,

Het leek me leuk om een keer een soort van maskertje te laten zien aan jullie! Dit wil ik ook vaker doen, omdat ik sowieso een keer per week een gezichtsmasker doe en dan daar om heen ook altijd nog wel wat voor bijvoorbeeld haar enzovoort. Het lijkt me erg leuk om dit dus ook op mijn blog te posten! Dit keer een heerlijk lip verzorgend 'maskertje' !

Van mezelf heb ik echt volle lippen en dit wordt ook vaak tegen me gezegd haha! Eerst vond ik het altijd maar vervelend, maar ik krijg er vaak complimentjes over en dat vindt ik erg leuk om te horen. Dit maskertje is heerlijk voor droge en schrale lippen. Natuurlijk kan het ook gewoon een keer voor tussendoor!





 Dit zijn dus mijn echt gewoon dikke lippen haha. Hier zie je het niet zo goed, maarja.
 Wat je nodig hebt ;
- Een vaseline of lippenbalsem die je zelf het fijnst vindt en die goed werkt.
- Een washandje
- Doorzichtig/vis folie. 

 Smeer eerst je lippen lekker dik in met de lippenbalsem.
Maak het washandje nat en vooral erg heet.

 Doe over je lippen, die je lekker hebt volgesmeert, de folie. Plak hem een beetje vast aan je lippen en daar omheen zodat je hem niet de hele tijd vast hoeft te houden.
Pak nu het warme washandje, en houd die op je lippen met folie. Pas op dat die niet té heet is, maar wel lekker warm zodat het echt intrekt. Hou dit zo'n 10/ 15 minuten vol en maak hem elke keer weer warm. ( ja, dat is lang maar ga er gewoon lekker voor zitten.)

 Haal de folie van je lippen af  en haal de lippenbalsem er om heen een beetje weg. Nu zijn je lippen heerlijk zacht en voelen ze lekker aan! Zonder velletjes!

Liefs.

11 opmerkingen:

Love the comments