woensdag 21 september 2011

Neus 'maskertje ' : my nose, so sweet.

Een neus maskertje? Ja, het bestaat toch echt haha. Sommige mensen hadden ook al gereageerd bij het lipmaskertje of dit wel echt bestond ! Een maskertje denk ik toch echt meer aan een smeerbaar iets voor op je gezicht, maar dit is wel een lekkere verzorging voor je neus! Het haalt namelijk al je porien en kleine mee-eters op je neus weg. Bij sommige mensen zie je echt duidelijk grote, zwarte stipjes op hun neus zitten. Dan is dit echt het perfecte middel!

Benodigheden :
- een half blaadje gelatine (bijvoorbeeld dr. oetker)
- minder dan een half thee lepeltje melk.
- washandje
- bakje met water.

Maak het washandje erg heet. Zo kun je je neus eerst gaan stomen voordat je het mini maskertje erop smeert.

Hou het washandje tegen je neus en doe dit zo'n dertig seconden.

Je begint met het weken van de gelatine. Doe dit gewoon in een bakje met koud water, waarin het helemaal onder ligt. Laat dit zo'n drie minuten liggen zodat die zacht is geworden. Knijp hem daarna erg goed uit! Zodat die echt niet meer nat is. Doe die in een kopje/bakje en doe er echt een heel klein beetje melk bij. Doe dit nu rond de twintig seconden in de magnetron. Nu is het geworden zoals op de foto.

 Smeer de gelatine mengsel op je neus. Ik gebruik een theelepeltje, maar kan ook gewoon met je vingers. Pas op, als het aan het drogen is, is het heel erg plakkerig.
Na rond de tien minuutjes drogen, trek je het maskertje eraf. Zo haal je alle porien open, waardoor al het vuil eruit gaat!

Liefs.

8 opmerkingen:

Love the comments