zaterdag 5 november 2011

Eye of the day : the light brown.

Lovely you,

Al een tijdje geleden dat ik heb gepost! Ik lees echt alle blogberichten van de mensen die ik follow, maar zelf had ik weinig tijd om foto's te maken. Vandaag een Eye of the day voor jullie! Het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien hoe ik mijn ogen opmaak. Vrij wel altijd als ik naar school ga, draag ik op mijn ogen alleen mascara en oogpotlood op mijn waterlijn. Wel heb ik dan veel mascara op en een donkere lijn op mijn waterlijn, gewoon omdat ik dat gewend ben en graag wil dat mijn ogen eruit springen. Zelf heb ik erg donker bruine ogen en zullen paars tinten bij mijn ogen erg mooi staan, alleen heb ik dat nooit op. Ik vind ook dat je oogschaduw natuurlijk wel moet matchen met de kleding die ik aan heb en aangezien ik geen paarse kleren heb (hoogstens een trui die ik thuis wel eens aanheb met heel groot ; I <3 ITALIA waar ik natuurlijk niet mee naar buiten ga haha.) doe ik het ook niet op. Wel heb ik de laatste tijd veel bruintinten op. Geen donkere tinten, maar gewoon licht met een shimmer erin. Dat vind ik wel weer heel mooi bij mensen met bruine ogen!





De oogschaduw die ik hier heb gebruikt komt van Catrice. De kleuren zaten in het palette van The berlin en The Sydney . Ik heb op mijn gehele ooglid ' Berlin Wall' aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik 'Town Hill' van het Sydney palette aangebracht. Als highlighter heb ik 'Checkpoint Charlie' gebruikt van het Berlin palette.

Producten die ik heb gebruikt op mijn oog :

- Oogpotlood van Yves Rocher
- Catrice allround mascara
- Maybelline the Colossal mascara
- Catrice The Berlin palette
- Catrice The Sydney palette

Enjoy your weekend,
xoxo.

( Mijn ogen lijken heel erg opgezwollen op de foto's. Waardoor het komt heb ik echt geen idee van,ik denk dat het komt door 't licht!)

13 opmerkingen:

  1. Wat een mooie look. Je hebt de kleuren erg mooi gecombineerd. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige look. Staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beautiful eye you have. :3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleuren heb je gebruikt en goed gecombineerd, ik volg je volg je me terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit past echt bij jou !!

    Ik ga je volgen x

    ps: zou het mogelijk zijn om fan te worden van mijn facebook-pagina waar er nog meer werken van mij op staan. => https://www.facebook.com/pages/Eline-Du-Mongh-Photography/171796632885324


    http://elinedumonghphotography.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Love the comments