woensdag 30 november 2011

Favorieten : november '11

Lovely,

Vandaag leek het mij wel leuk om producten te laten zien die ik nu regelmatig gebruik! Ik denk dat ik dit om de maand of misschien twee keer in de maand laat zien. Ik heb een best grote make-up stash en dan kom je soms een product tegen die je dan ook echt een tijdje gebruikt. Bijvoorbeeld een lipgloss die je snel meepakt onderweg naar school of naar vrienden. Bij lipgloss en oogschaduw zit ik meestal in zo'n periode dat ik die automatisch als ik haast heb even snel pak. Dan weet je zeker dat die goed is, toch? Dit zijn de producten die ik de laatste tijd regelmatig gebruik!

Deze lipgloss heb ik voor mijn verjaardag gehad van een vriendin. Hij is echt superfijn en de kleur is gewoon zacht roze. Hij heeft een heel fijn kwastje waardoor je hem gemakkelijk op kunt brengen. 
De kleur : 02 my favorite milkshake. Essence

Deze nagellak heb ik ook gekregen voor mijn verjaardag van dezelfde vriendinnen. Ik had een hele grote goodiebag gekregen vol met make-up en maskertjes haha. Het is een nude kleurtje en hij dekt echt heel fijn!
De kleur : 030 My café au lait at Nôtre-Dame .Catrice

Deze parfum van Ed Hardy pak ik de laatste tijd heel vaak. Ik moest aan het begin erg wennen aan de geur, maar nu ben ik er echt verliefd op. Hij is iets zwaarder, maar toch zoet en tja classy. 
Ed Hardy Love and Luck


Het Sydney palette van Catrice pak ik de laatste tijd ook heel vaak. Hier heb ik geen foto van, omdat mijn computer heel raar doet etc.  

Deze producten pak ik de laatste tijd vaak. Gewoon omdat ze mooi zijn, lekker ruiken of gewoon makkelijk zijn!

Lots of love.

5 opmerkingen:

Love the comments