vrijdag 2 december 2011

Review : Montagne Jeunesse cumcumber peel-off masker

Lovely,

Bad me. Ik heb deze week echt extreem weinig aan mijn blog besteed, i'm sorry. Vrij weinig tijd was de oorzaak. Ook ben ik deze week druk bezig geweest voor Sinterklaas. Ja, wij vieren nog heerlijk Sinterklaas met mijn opa en oma, broer en moeder! Vanavond is het zo ver. Vier grote zakken vol met cadeautjes, heerlijk eten en vooral veel gezelligheid. We doen denk ik al vijf jaar gewoon lootjes trekken en gedichten. Meestal zijn wij op zo'n avond wel vijf uur bezig, omdat we per persoon wel tien cadeautjes hebben en vier/vijf gedichten haha. In ieder geval, dit weekend heb ik weer lekker de tijd om te posten! Morgen komt er denk ik ook een outfit post online.

Na de Sinterklaas en school stress was ik wel toe aan een verzorgend maskertje voor mijn huid. Ik heb altijd wel een paar maskertjes in mijn stash liggen. Eigenlijk altijd wel zijn dit maskertjes van het merk Montagne Jeunesse. Deze maskertjes zijn gewoon bij Kruidvat te koop en kosten volgens mij rond de € 1,25
Vandaag had ik een peel-off maskertje. Eentje die diep je poriën schoonmaakt. Gelukkig heb ik niet zo last van grote en zwarte poriën, maar zo'n maskertje is altijd fijn toch?Dit is het maskertje. Bedoeld om de poriën dus diep te reinigen en voor een normale huid. Hij moet naar komkommer ruiken en is ook anti- stress.

Há, die Koos Makeuploos.
Zorg ervoor dat vóór dat je het masker opbrengt, je huid helemaal vrij is van make-up. Ook geen resten van foundation of concealer. Anders trekt het masker natuurlijk niet goed in en werkt 't ook niet.

( mijn neus lijkt echt gigantisch op de foto, komt door het licht bij ons in de badkamer hihi.)
( Er zit nog wel oogpotlood onder mijn oog, maar daar komt het masker toch niet.)
Zo ziet het masker eruit. Je hoort mij niet zeggen dat 't er lekker uitziet. In de verpakking is de kleur echt donkergroen en zitten er belletjes. Als je het masker op je vingers doet is de groene kleur meer neutraal geworden. 
Een maal het masker erop gedaan. Smeert wel fijn uit, alleen oppassen dat je niet té lang wacht, want anders krijg je er stukjes in. Er zit echt veel in de verpakking en je hele hoofd is er echt mee bedekt. De geur vindt ik echt niet lekker. Net alsof het masker is gemaakt van alcohol. Puur alcohol. Kijk, als het nou Malibu of Passoa geur had, hoorde je mij niet klagen hoor!

Het afhalen is echt heel gemakkelijk. Je laat het masker rond de tien-twintig minuten opdrogen en daarna trek je het masker eraf. Dit werkt gewoon goed, wel het masker echt droog laten worden. Daarna gewoon je gezicht wassen en je gezicht is echt lekker gereinigd.

De voordelen :

- Fijne substantie
- Gewoon bij Kruidvat te koop
- Niet duur
- Geen gezeur met het eraf halen, gewoon makkelijk er af trekken.

De nadelen :

- De geur is écht niet lekker
- Hij jeukt wel een beetje tijdens het opdrogen
- Je merkt niks de anti stress


Lots of love.

5 opmerkingen:

 1. wat toevallig,
  heb het maskertje vandaag ook opgedaan!
  En inderdaad, dat anti stress is echt flauwe kul.
  En, de geur vind ik ook alles behalve fijn!
  Je zegt dat je het er gemakkelijk kan afhalen maar dat is bij mij niet het geval. Ik heb het 25 minuten laten drogen en het was nog niet droog. Had ook helemaal geen dikke laag gesmeerd!
  Daar ben ik dus niet zo tevreden van. Voor de rest zoals je zei, fijne substantie, en helemaal niet duur :)
  Liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice mask!

  http://fashioncareofwoman.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm lekker! Ik vind altijd bij komkommer maskertjes dat het echt zo'n alcohol geur heeft ja, dat had mijn peel-off maskertje van de action ook!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments