maandag 12 december 2011

Fashion inspiration

Lovely.

Sorry, alweer. Ik verwaarloos me blog echt een beetje de laatste tijd. Net op het moment dat ik er nog meer plezier in heb als anders en er alles voor wil doen. Het ligt niet aan jullie, maar aan privĂ© redenen. Ik heb hier door minder tijd en fut om speciale foto's te maken etc. Ik probeer deze week er echt weer druk voor bezig te zijn. Ik probeer meer te bloggen en vooral zelf foto's te maken! Ik hoop ook om woensdag een outfit post online te kunnen doen. In ieder geval, ik doe mijn best om het weer helemaal goed te maken haha!

Ja, ik hou van weheartit. Vandaag heb ik een paar mooie fashion foto's opgezocht. Dit zijn echt foto's waar je ook inspiratie van kunt opdoen! Erg fijn, aangezien ik binnenkort al mijn kleding geld er door heen ga knallen in Utrecht. Ik kan niet wachten.

En ik heb nog een vraag aan jullie. De laatste tijd als ik op iemand zijn of haar blog kijk en hierop wil reageren, geeft google een foutmelding. Ik sta dan gewoon ingelogd, maar ik krijg een melding met dat ik niet ben aangemeld. Wel staat er daarnaast een knopje met 'afmelden.' Soms kan ik een hele dag niet reageren, soms doet die het opeens weer. Herkent een van jullie dit en heeft er alsjeblieft iemand een oplossing?

Lots of love

5 opmerkingen:

 1. leuke post!
  Ik heb geen idee, ben niet zo technisch..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt stom dat ie foutmelding geeft, domme blogspotttt ARWHFIWJ. Hoop dat 't binnenkort weggaat :O

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou niet weten hoe dat kan, vervelend zeg! Ik had net wel dat hij opeens zei dat ik niet kon reageren omdat ik geen Google + account zou hebben, maar die heb ik wel. Blogspot doet gewoon raar geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments