vrijdag 30 december 2011

Just be the one, you wanna be.

Goede voornemens. Iedereen heeft er wel een voor het nieuwe jaar, of ooit eentje gehad. Of je het dan ook volhoudt is het andere geval. Omdat morgen de laatste dag van het jaar is, hebben al veel mensen goede voornemens bedacht. Meestal is dit dan 'stoppen met roken' of 'afvallen.' Iedereen heeft wel iets aan zichzelf wat die zou willen veranderen. Een nieuw jaar, een nieuw begin. Helaas gaat dit niet zo gemakkelijk.

Ja, ik heb wel goede voornemens. Ik wil sowieso minder onzeker worden. Ik kan erg arrogant zijn, maar dit is dan meestal voor de grap. Onzekerheid en arrogant zijn is toch wel echt het tegenovergestelde. Daarom wil ik wat zekerder van mezelf worden. Nee, niet arrogant natuurlijk. Misschien dan toch ook maar wat minder arrogant naar mensen gaan kijken...

Winkelen. Mijn grootste hobby. Ik mag het blijven doen van mezelf, maar dan moet ik weer gaan werken. Waar ik wil gaan werken heb ik echt geen idee van. Ik zit gelukkig niet in geldnood, dus het is niet heel erg nodig. Wel denken veel mensen dat ik echt alles krijg van mijn 'pappie'. Wat trouwens helemaal niet waar is. Daarom toch maar weer eens gaan werken om te laten zien dat dit niet 't geval is, in your face.


Tips om goede voornemens vol te houden :


- Stel niet meteen té veel eisen. Als je in twee maanden twintig kilo wilt afvallen, begrijp je zelf ook wel dat dit niet gaat lukken. Tenminste, de normale mens wel.
- Hou bij hoe ver je al bent. Schrijf op hoeveel je al bent afgevallen, hoeveel dagen je al niet meer hebt gerookt of hoeveel je al hebt gesport!
- Wees niet te streng en beloon jezelf soms. Een dagje rust doet wonderen.Hebben jullie nog goede voornemens voor 't nieuwe jaar?
Voor iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Lotsoflove.

12 opmerkingen:

 1. Ik ben maar gestopt met goede voornemens :p
  Komt er toch niet van.

  http://monstrousstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb er eerlijk gezegd nog niet helemaal goed over na gedacht ;$
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezonder eten :)
  En minder Cola drinken / meer water drinken.

  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb er ook nog niet zo over nagedacht.
  maar wel een super leuke post !
  liefs berrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook gezonder gaan eten en meer gaan bloggen. Dat wat je zegt over arrogantie herken ik. Ik doe het ook vaak voor de grap, maar dan ook om mijn onzekerheid en problemen te verbergen. Veel mensen vatten dit dan weer serieus op en worden dan boos -.- maar ik wil hier ook zeker wat aan veranderen omdat het niet altijd leuk is voor de medemens (:
  lots of love,
  Merel
  ps. je hebt echt een super leuke blog! ik volg je, volg je me terug? (a)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog niet over nagedacht eerlijk gezegd haha

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuke post, ik heb er nog nooit over nagedacht eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die tips zijn echt handig! Ik heb wel goede voornemens maar ik heb nog geen lijstje gemaakt, dat ga ik wel doen want dan kan ik het later terug lezen en kijken of het is volbracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede tips! Mijn tips worden al snel niet zo realistisch.. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een handige tips! Ik heb hier gister ook een artikel over gemaakt, een van mijn voornemens is om te sparen. Hopelijk lukt me dat, haha! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die tips zijn wel fijn! Ik faal namelijk vaak in het houden van mijn goede voornemens, haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments