zondag 15 januari 2012

Beauty tip: oogpotlood + aansteker

Een oogpotloodlijn die al na een uur weer is vervaagd. Iets waar ik een ongelooflijke hekel aan heb. Vooral als je op school zit of een dagje bent winkelen etc. Het elke keer moeten bijwerken, waardoor je ook weer meteen een spiegeltje moet meenemen, vind ik echt irritant. Ik had al wel eens een soort tip gehoord waarmee je je oogpotlood als 't ware door een vuurtje haalt. Nooit heb ik er wat mee gedaan. Toch werd ik na een paar keer erg nieuwschierig en moest ik het maar eens uitproberen. Toen is de wereld voor mij open gegaan! Nee, dit is natuurlijk een grapje. Fijn is het zeker wel! Het kost je 4 seconden extra tijd, maar je oogpotlood blijft zeker een paar uur goed op zijn plek zitten. Ik heb een paar foto's gemaakt om aan jullie het verschil te laten zien. Het verschil is er zeker.

Haal je oogpotlood snel door een vuurtje. Ik heb gewoon standaard een aansteker vanaf nu bij mijn dagelijkse make-up liggen. Sommige mensen moeten hierdoor wel erg lachen. Ik deed het een keer op school, waardoor iedereen mij raar aankeek. Je hoeft het echt maar héél kort door het vuurtje te halen.

Het begin van het potloodje smelt een beetje, maar blijft wel op z'n plek. Pas erop dat je niet meteen het op je oog doet. Dan is het potlood nog té warm en krijg je klonten in je oog. Echt, dit wil je niet. Laat het dus even 10 seconden drogen.

Het 'verbrande' oogpotlood op mijn waterlijn aangebracht. Een dikke en zwarte lijn die gewoon goed zit. Geen strepen en geen klonten ideaal.

Het oogpotlood zonder het door het vuurtje gehaald te halen. Wat een verschil hé?

Lots of love

14 opmerkingen:

 1. ik wist inderdaad dat dit hielp! toen een vriendin van mij dit een keer deed lachte ik haar echt uit, maar het resultaat is zoveel beter!
  erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik wist m ook al! heeel erg handig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha ik krijg traanogen als ik naar de foto's kijk.
  Wel mooi idd!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, echt een verschil! een vriendin van me deed dat ook al altijd. echt handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is idd erg handig. Maar ben er te lui voor haha!

  http://monstrousstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo'n briljant idee! : D Bedankt voor het delen van uw make-up tips met ons! ^ - ^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met de kerst waren we met een groep op vakantie, een meisje van de groep deed dit ook altijd. Dit bleef bij haar wel drie(!) uur zitten.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je merkt inderdaad verschil! Ook op je waterlijn merk je verschil, je voelt dat het wat dikker en steviger is. Het oogpotlood is ook veel meer gepigmenteerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie jou al de heletijd met dat vuurtje, hahaha! Leuke post x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow dat is echt een groot verschil!

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments