zaterdag 21 januari 2012

The Body Shop body butters

Ik hou verschrikkelijk veel van The Body Shop. Het moment dat je naar binnenkomt en de heerlijke geur van allerlei soorten fijne beautyproducten op je afkomen. Al vanaf het begin spraken mij de body butters het meest aan. Ik had hiervoor er ook al verschillende dingen over gelezen. Ik was begonnen met een kleine reisvariant. Sinds dien vind ik ze heerlijk en bijna zonde om op te smeren. Laatst heb ik een derde en grote variant erbij gekocht. Ik mag dus wat vaker smeren zonder schuldgevoel, haha! Ze zijn echt heel fijn. De body butters zijn vooral bedoeld voor erg droge plekken op je lichaam. Ik vind het ook veel fijner werken dan een crème. Je hebt bij de body butters ook geen 'gezeur' met het lang laten intrekken en vlekken in bijvoorbeeld je kleren. De boter smeer je als het ware in je huid. Kijken jullie mee naar de body butters die ik zo fijn vind?

Oh ja, ze zien er ook zo schattig uit. De onderste body butter was mijn eerste grote in de heerlijke geur van koko's. Toch nog steeds mijn favoriet denk ik. In het midden mij nieuwste aanwinst in de geur van amandelen. De bovenste heb ik van geliefde broeder gekregen voor mijn verjaardag in de geur 'moringa.' Vraag mij niet wat het precies is, maar het ruikt heel lekker!

Dit zijn ze. De koko's, moringa en amandelen.

Het is misschien ook wel fijn om de substantie even te laten zien. 
1) De amandel body butter. Deze is vrij fijn van substantie, maar het is wel een echte boter. Dus wat harder wanneer je het uitsmeert.
2) De koko's. Ook een echte harde boter. Hierin lijkt het wel of er een soort stukjes in zitten. Wanneer je het uitsmeert heb je zijn de stukjes verdwenen en voel je dit ook totaal niet. Dit zie je ook wel een beetje op de foto.
3) De moringa body butter. Dit is een zachte variant. De koko's en amandel zijn erg hard en dit is meer een soort crème. Toch ook wel erg fijn.

Zoals je al op de foto kunt zien, zijn mijn handen erg droog. Ik heb de drie boters dus lekker uitgewreven op mijn hand en echt serieus, wat zijn mijn handen zacht nu. Wat een aanrader! De boters kosten €15,- en zijn dus van The Body Shop.

Lots of love

10 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit!

  liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke review! Ik vind die inderdaad ook altijd zo fijn.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really like their body butters!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love their body butter :)

  http://thesmallnoble.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love the layout, very nice (:

  http://agoratopronta.blogspot.com/
  @vanespp
  Beijos <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze van de kruidvat, ook erg fijn! (:
  als ik je een tip mag geven, doe je foto's extra groot, dan verbeter de kwaliteit hihi. leuke blog heb je , ik volg je!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou zo van die body butters! Mijn favoriet is toch wel de kokos, omdat die zo lekker ruikt!
  Mooie blog en mooie layout! Ik ga je volgen
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments