vrijdag 13 januari 2012

People's Choice Awards 2012

Lovely.

Zo als de titel het al zegt, leek het mij leuk om een post te schrijven over de 'People Choice Awards' wat op elf januari plaatsvond. Het is niet dat ik er echt op zit te wachten wanneer dit weer plaats vindt, maar ik vind het echt geweldig om te zien hoe de celebs eruit zagen op die avond. Wie er uit eindelijk heeft gewonnen maakt mij niet zoveel uit. Wat voor jurk ze droegen wel. Altijd leuk om te zien hoe iemand veel moeite heeft gedaan voor zijn/haar uiterlijk en er dan prachtig uitziet. Ik heb de mooiste jurken eruit gehaald om aan jullie te laten zien. Bij sommige vrouwen heb ik ook geen idee wie het zijn, maar de jurk is dan in ieder geval mooi!

Als eerste de prachtige jurk van Demi Lovato! Wauw, die kleur. En dan die steentjes op haar jurk in combinatie met haar clutch. Good job!

Lucy Hale. Klinkt mij niet heel erg bekend. Maar de jurk is echt geweldig. Zo mooi... Een jurkje die ik graag ik mijn kledingkast zou willen hebben.

Een best rare jurk, maar toch ook erg mooi. Een mooie zachte en glanzende kleur roze en dan in combinatie met haar haar. Vooral de neutrale make-up erbij maakt het helemaal af!

Zo'n jurk doet het gewoon altijd goed. Echt altijd.

Niet mijn favoriet, maar zeker wel een plekje waard tussen alle mooie jurken. Vanessa Hudgens heeft het zeker goed gedaan deze avond met haar jurk en verschrikkelijk hoge hakken.

En dan een verschrikkelijke blunder gewoon. Wat een verschrikking! Kelly Ousborne zit hier toch wel echt flink mis. Wat een afschuwelijke haarkleur en dan die lelijke rode lippen die ├ęcht vloeken met haar jurk. En die glitter jurk van haar moeder doet 't nou ook niet echt goed...

Wat vinden jullie van de prachtige jurken?
(op de laatste na natuurlijk)

Liefs

8 opmerkingen:

 1. Kelly Osbourne ziet er echt niet uit! Demi Lovato is het mooist vind ik :) En Lucy Hale ook.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind er eigenlijk geen echt WOW-jurk tussen zitten, maar het blijft leuk om naar te kijken :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, de jurk van Kelly Osbourne is inderdaad niet zo best. En het vloekt inderdaad met haar lippen. Demi Lovato ziet er erg mooi uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze hebben inderdaad hele mooie jurken! Ik vind de jurk van Demi Lovato toch nog wel het mooiste! (:

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful dresses!! I love that third one with the feathery hem, the color is very pretty as well! Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. All the dresses out there are so pretty. Especially the dress which Lucy hale's wearing & the fourth one in the picture.

  BeantwoordenVerwijderen

Love the comments